Har du heller ikke planlagt din sommerferie endnu?

ISIC anbefaler: Sommerens gratis begivenheder i 2018

Er du ikke en af dem, der allerede har planlagt sommerferie med familien ved Vesterhavet? Eller har du brugt hele sommerbudgettet på festivalbilletten?

 

Orker du heller ikke konstant hjemmehygge og aftensmad hos mor og far, selvom det også kan være hyggeligt? Vi har researchet og fundet frem til flere gratis arrangementer hen over sommeren, så du ikke behøver kede dig ihjel.

Hvad enten du er til masser af livemusik og festivalhygge, aktiviteter eller afslapning med vennerne burde der være noget for enhver smag. 

 

Gratis festivaler

festival group studerende

Du kan bl.a. tage til en af sommerens kultur-, by-, og havnefestivaler, fx Festugen i Aarhus eller Jazzfestival i København.

Du kan tage til Stella Polaris eller Danmark Dejligst, som turnere rundt i landet. Stella Polaris er en endags elektronisk festival med fokus på chill-out hygge, med mange festivalgæsten mellem 20 og 30 år. Danmark Dejligst henvender mere til personer som kan lide at synge på dansk toppen, bl.a. Birthe Kær, Zididada, Jokeren, Bro og Rasmus Nøhr.

Andre

 

Gratis koncerter

festival concerts studerende

Bor du i Odense kan du også tage torsdagskoncerterne i Kongens Have, du kan finde programmet på facebook og følge med i hvem der spiller hvornår.

Skal genren være i den lidt mere klassiske genre kan du undersøge de lokale kirkers programmer, som ofte har gratis musikarrangementer, eller du kan lytte til Opera i det fri med Det Kongelige teater, som afholder koncerte i August i henholdsvis Aalborg, Silkeborg, Esbjerg, Randers, Gentofte og Kolding.

Andre

  • Søndagskoncerter i Nemoland på Christiania, København
  • Fredagsrock i Tivoli, København - den er selvfølgelig kun "gratis" med et årskort
  • Fed Fredag i Tivoli Friheden, Aarhus  - den er selvfølgelig kun "gratis" med et platin-sæsonkort

 

Eksamenskoncerter

eksamenskoncert studerende

Du kan få gratis entre til eksamenskoncerter, hvor bachelor- og kandidatstuderende fra konservatorier og andre studier viser hvad de har lært. Søg på facebook efter eksamenskoncert, og der dukker masser af forskellige begivenheder op.

 

HappyMoves

street basket studerende happy moves

HappyMoves afholder en dag i ugen henover sommeren gratisarrangementer, som man frit kan deltage i. Du kan f.eks. selvforsvar, akro-yoga  og beach-volley. Udbuddet af aktivteter skifter fra gang til gang, og alt efter hvor man deltager. HappyMoves holder til flere steder rundt om i landet, fx Aalborg, Aarhus, Odense og København. Du kan finde de forskellige grupper på facebook, ved at søge på HappyMoves, og følge med i kommende begivenheder – måske de også er i din by.

 

Krejlerkongen

markeder loppemarked studerende

Har du en indre krejler gemt i maven er der også masser af markeder i sommerdanmark. Du kan finde markeder i nærheden af dig på bl.a. markedskalenderen, den lokale avis eller facebook.

 

rejsedestinationer for fattigrøve Top 10 rejsedestinationer for fattigrøve
Studierabat ISIC Få mest muligt ud af dit ISIC studiekort
)