Har du sparet op til julegaverne? Tjen ekstra som 'gigstr'

Dette indlæg er leveret af Gigstr

Hver dansker over 18 år vil i gennemsnit bruge 2.515 kroner på årets julehandel.

Det viser en undersøgelse som YouGov lavede sidste år for Søndagsavisen. Det giver et samlet julegaveindkøb på 11,5 milliarder kroner. Puha en masse penge, vil du tjene lidt ekstra til gavebudgettet?

Julen nærmer sig, du har nok allerede fået en lang ønskeseddel fra søster, far eller din bedste ven. Som studerende kan det være svært at få råd til de mange julegaver, men med et fleksibelt job kan du tjene ekstra til julegaverne og få lidt julestemning ude i butikkerne, på restauranterne eller til julefrokosterne. Hvilken gig passer til dig? Læs videre og bliv klog på hvilken rolle, der matcher dig.

 

Spred julestemning mens du ‘gigger’

Du kan arbejde som juleassistance i forskellige kundeserviceafdelinger eller butikker. De er ofte lagt ned af travlhed i ugerne op til jul, hvor de godt kan bruge en ekstra hånd med at betjene kunder.

Promoterrollen er god til dig, som godt kan lide at møde nye mennesker. Har du salgserfaring er det et stort plus, men ikke et krav. Din fornemmeste opgave er at demonstrere produkter for kunderne, der lægger deres vej forbi. Du er ikke bange for at henvende dig til butikkens gæster og du elsker at fortælle om produkter.

Samtidig er det højsæson for julefrokoster i december, derfor kan du være med til servere gløgg, and eller flæskesteg. Som tjener sørger du for alle gæster får en god oplevelse og du får skabt den bedste julestemning ved hvert bord. Måske har du også nogle bartender skills i ærmet?

Bartender er et udadvendt job, hvor du skal mikse forskellige drinks, være servicemindet og smilende. Elsker du samtidig at gøre lidt ekstra ud af hver drinks udseende? Så er du den perfekte gigstr til jobbet.

 

Fun fact: Vidste du at europæernes top 5 over julegaver i 2016 var: 

1. Bøger, 2. Kosmetik og parfume. 3. Chokolade 4. Tøj og sko 5. Penge. I Danmark foretrækker vi Gavekort som den mest populære julegave! 

 

Vi håber artiklen har givet dig tips og inspiration til, hvordan du kan tjene ekstra penge til julegaverne.

Lige nu har vi hos Gigstr flere ledige jobs som fx promoter, kunde suppporter, butikspersonale, tjener og bartender!

 

Det eneste du skal gøre nu er at downloade Gigstr-app’en og ansøge de gigs, som passer lige til dig. 

Download app’en og begynd at ‘gigge’:

 

App StoreGoogle Play

 

)