Har du planlagt hvilke festivaler du skal til om sommeren?

7 festivaler som vil gøre din sommer 2017 mindeværdig

Solen er så småt ved at titte frem, foråret er langt om længe kommet til Danmark og sommerens festivaler skal planlægges. Sommer i Danmark er det bedste og vi kan ikke vente med at hoppe i vores yndlings short, farverige toppe og mærke solens stråler på vores krop som gør os lækre brune. Heldigvis er der mange festivaler som giver dig rig mulighed for at gå i dine ynglings festival outfits og som vil gøre din sommer i Danmark mindeværdigt. Vi har fundet 7 festivaler som er værd at opleve. 

1. Tinderbox

Tinderbox afvikles på Odense i Tusindårsskoven og er en 3 dags musikfestival som forgår fra den 22-24 juni. Du kan bl.a. opleve nogle af Danmarks største artister, Lukas Graham, Mø, Phlake, Suspekt og internationale artister som Sean Poul, The Killers og Haim - 3 søster fra Californien. 19 navne mangler stadig at blive offentliggjort og måske er en af dine ynglings kunstnere en af dem.

Pris for alle 3 dage 1445 kr. + gebyr

Køb din billet her

2. Skive festival

Jylland byder på mange festivaler i løbet af sommer og et af dem er Skive festival. Festivalen er et af de tidlige på året og det er måske en god festival at starte sommeren på. Det er en 4 dags festival som starter den 1 juni og slutter den 4 juni. På Skive festival kan du hovedsagelig opleve danske kunstnere og i blandt dem er Guldrengen, Medina og KATO at finde.

Priser fra 250 kr. Se alle priserne her

3. Roskilde festival

Når vi snakker om festivaler kan vi selvfølgelig ikke komme udenom Danmarks største musik festival; Roskilde festivalen. Det er faktisk også nordens største og Europas næststørste musikfestival og den tiltrækker da også flere tusinde mennesker fra hele verden. I år løber festivalen afsted fra den 24 juni -1 juli og du kan bl.a. se frem til at opleve Foo Fighters, Blink 182, The Weekend, Trentmøller og meget mere.

Pris for alle 8 dage 1995 kr. (+fee)

Køb din billet her

4. Musik i lejet

Bor du i København eller omegn har du muligvis hørt om Musik i lejet som er sommerens festival i Tisvilde. Det er en 3 dages festival lige ud til vandet. Festivalen er forholdsvis ny men er indenfor den korte tid blevet populær, især blandt unge. Festivalen er kendt for sin fantastiske stemning i smukke omgivelser hvor du kan opleve musik i højkvalitet mens solen går ned over Kattegat og sandkornene kræser mellem dine tæer. 

I år kan du bl.a. se frem til at høre MEW, Irah og Astrid + mange flere.

Partout billetter til fredag og lørdag er allerede udsolgt, så det siger rimelig meget om populariteten for denne festival. Der er stadig få torsdag billetter tilbage og du skal skynde dig hvis du vil have fingerne i én.

Køb din billet her

5. Smukfest - Skanderborg

Danmarks smukkeste festival. Den har sine rødder tilbage i 1980'erne og er en festival som tiltrækker mange unge som er bosat i Jylland. Festivalen er en sene på året og løber afsted fra den 9-13 August. I år har Smukfest glæden af at præsentere internationale navne som Major Lazer der i ægte reggea stil vil få gæsterne til at virke med hofterne. Derudover vil scenen blive gæstet af bl.a LOC, Suspekt og Carpark North.

Billetter til alle dage er udsolgt, men du kan skrive dig op på venteliste til videresalg ellers er der stadig billetter til onsdag. Se mere info om billetter her

6. Jelling festival

Endnu en festival i Jylland og den af de 7 vi har i listen som starter tidligst på året. Jelling musikfestival løber afsted fra den 21-27 Maj og har du tidlig sommerferie kan du jo tage forskud på glæderne.

Af kunstnere som gæster Jellinge i år kan nævnes; Ukendt kunstner, D-A-D, Alex Vargas, Phlake og Kim Larsen. 

Partout billetter til alle dage kan købes fra 1200 kr. (+gebyr). Se alle priserne her

7. Wonderfestiwall

Sidst men ikke mindst kan du slutte sommerens mange festivaler af på solskinsøen Bornholm med Wonderfestiwall. Festivalen vil forgå fra den 17-20 August og byder på en intim og enetsående musikoplevelse i vidunderlige grønne omgivelser i Nordbonholm. 

Line up for 2017 er ikke offentliggjort endnu med du kan følge med på Wonderfestiwalls Facebook side og holde dig opdateret. Sidste år spillede bl.a. Fallulah, Saybia, Shaka Loveless og Phlake

Pris for alle 3 dage 650 kr. (+ gebyr). Køb din billet her

)