Vi har samlet 8 af de fedeste studierabatter du kan benytte dig af med dit ISIC studiekort

Få mest muligt ud af dit ISIC studiekort

Vidste du at... Du med dit ISIC studiekort kan få 40.000 studierabatter i 130 lande? Her er en lille guide til hvordan du kan få mest muligt ud af dit studiekort. Vi har samlet nogle af de aller fedeste rabatter til dig! 

Oplevelser med GO DREAM

ISIC Live

Du sparer 15% på en masse fede oplevelser, som du kan tage dine venner og familie med til. Du kan blandt andet komme på flødebollekursus, køre seqways, klatre og spise lækker tapas. 

 

Marshall Headphones

Marshall

Spar 25% på de fede Marshall Headphones med dit ISIC studiekort! 

 

Rejs med KILROY

kilroy studie rejs

KILROYs ungdoms- og studiebilletter giver dig lidt ekstra fleksibilitet og frihed til at ændre dine billetter før og efter afrejse. Vælg en fleksibel ungdoms- og studiebillet hos KILROY hvis du planlægger en længere rejse eller et studieophold i udlandet.

 

nelly.com - Online shopping

Nelly.com

Shop tøj og accessories hos nelly.com og få 10% studierabat med ISIC studiekort. Udover nelly.com finder du også en masse andre online shopping sider som Zalando, NA-KD og ASOS.

 

LetsGo - Bil når du vil

Lets go

Som medlem af ISIC får du stor rabat på det månedlige kontingent hos LetsGo, så du slipper med 96 kr. /mdr. (normalpris 220 kr./mdr.) - plus den obligatoriske selvrisikoforsikring 50 kr./mdr. Indmeldelse er gratis.

 

)