Drømmer du om et udlandsophold?

Er tanken om et udlandsophold super fristende, men er du bange for at blive efterladt med et stort minus på kontoen? 

Det er lærerigt på mange måder at tage et ophold i udlandet, men det kan være lidt af en økonomisk udfordring på flere områder. Uden det sædvanlige studiejob og med de mange uventede udgifter som rejseforsikring, dyre flybilletter, måske en højere husleje end derhjemme eller dyrere priser i de lokale supermarkeder, kan det være uoverskueligt.

 

Men hey! Vidste du, at Kilroy hvert år uddeler deres Foundation Grant?

Faktisk uddeler de hele 10 legater á 1500 euro om året – 5 i foråret og 5 i efteråret. For at kunne få legatet, skal man være statsborger i enten Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Island, Belgien eller Polen. Ideen bag legatet, er at støtte dem, som gerne vil udforske og udvikle sig selv, og til dem som søger nye veje ved at rejse ud og opleve verden og blive en del af et globalt samfund.

 

Legatet gives til unge mellem 18-35 år og som skal…

…på studieophold i udlandet

…på praktikophold i udlandet

…lave frivilligt arbejde i udlandet

 

Og så er det endda vildt nemt at søge om legatet!

Step 1: Kvalifikation

Første del af ansøgningsprocessen er en såkaldt pre-screening, der kun tager 10-15 minutter at svare på. Den består af en række simple spørgsmål, der handler om dig og dine planer om udlandsophold. Baseret på svarene fra denne del udvælger Kilroy Foundation de mest kvalificerede kandidater, som går videre til næste step.

Step 2: Ansøgning

De udvalgte ansøgere modtager et link til ansøgningsblanketten, hvor man skal skrive en kort motivation for sin ansøgning.

Derefter evalueres alle ansøgninger, og legaterne uddeles omkring midten af januar.

 

Så står du med en lille eventyrer gemt i maven, men kan du ikke helt overskue de mange omkostninger, der kan være i forbindelse med et udlandsophold, så søg om et Kilroy Foundation legat. Så er der nemlig råd til både husleje og mad OG fester, oplevelser, eventyr og hygge med de mange nye venner du får.

Du kan læse mere om KILROY Foundation Grant, og ansøge her

)