Disse film skal du se i efteråret!

Efteråret er over os, og vejret bliver koldere for hver dag, der går. Vi bliver derfor nødt til at skifte parker, strande og gadecaféer ud med hyggelige indendørs aktiviteter, og heldigvis går man aldrig galt i byen med en tur i biografen! Filmselskaberne spytter den ene fantastiske film ud efter den anden i håb om at fylde biograferne, og vi har samlet nogle af efterårets største must-sees, så du ved hvilke film, du skal tage vennerne eller kæresten med ind og se. 

 

Journal 64

Journal 64 er fjerde film i rækken, der er baseret på Jussi Adler-Olsens bestsellers om Afdeling Q, og den er mindst lige så grufuld som de andre!

Carl Mørck og Assad kommer på en ny sag, da 3 mystiske lig bliver fundet bag en falsk væg. I bedste detektiv stil går de straks i gang med at undersøge, hvem de 3 kvinder var, og hvorfor de skulle dø. Det leder dem til et dystert kvindehjem på Sprogø, hvor misbrug og videnskabelige forsøg har været en del af hverdagen. Før vi ved af det, befinder Carl Mørck og Assad sig pludseligt i et intenst kapløb med tiden og i et opgør imod morderiske tendenser.

Præmiere: 4. oktober 2018

 

Venom

Venom er en spin-off på Spiderman universet, og hvis man er til et dystert twist på superheltegenren, hvor skurken for en gang skyld er i hovedrollen, så er Venom et must-see! Du kommer desuden til at se Tom Hardy imponere med sit alsidige skuespil, når han påtager sig rollen som den splittede og fortabte reporter, Eddie Brock.

Eddie Brock prøver at redde sin karriere efter en skandale ved at efterforske the Life Foundation. I l løbet af Eddies opdagelser støder han ind i en mystisk masse, der påvirker hans fysiske og psykiske tilgang til de forhindringer, der før har bremset ham. Dette leder til introduktionen til Eddies onde alter ego, Venom.

Præmiere: 11. oktober 2018

 

Bad Times at the El Royal 

Der er nærmest tale om et lille dream team af både nye og erfarne Hollywood stjerner, når Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Cailee Spaeny, Nick Offerman og Lewis Pullman spiller over for hinanden i denne hypede thriller. 

7 fremmede mødes på Lake Tahoe’s nedslidte hotel "El Royal", der har en mørk fortid. I løbet af én nat bliver disse fremmedes skæbner flettet sammen i en lang skæbnesvanger nat. Alle prøver at gribe chancen for at blive befriet fra fortiden – før ragnarok bryder ud!

Præmiere: 18. Oktober 2018

 

Bohemian Rhapsody

Du kender helt sikkert deres musik, og du har med garanti sunget med på hits som ”We Are The Champions”, ”We Will Rock You” og ”Don’t Stop Me Now”, men hvad ved du egentligt om rocksensationen Queen? I filmen Bohemian Rhapsody får du bandets historie med hovedfokus på den karismatiske og ikoniske forsanger Freddy Mercury.

Bohemian Rhapsody tager dig med gennem Queens enestående univers, hvor de gik fra at være en larmende fiasko til at få legendarisk succes. Vi følger bandet gennem de vigtigste vendepunkter i deres kunstneriske og personlige udvikling hele vejen til deres Live Aid koncert på Wembley Stadium i 1985, som er blevet hyldet for at være en af de bedste koncerter nogensinde.

Præmiere: 1. november 2018

 

Fantastiske Skabninger 2: Grindelwalds Forbrydelser

Nu har du endnu engang mulighed for at drømme dig væk til J.K. Rowlings magiske univers med den anden film i Harry Potter spin-off'en, Fantastic Beasts.

Fantastiske Skabninger 2: Grindelwalds Forbrydelser foregår ca. 70 år før Harry, Ron og Hermione starter på Hogwarts. Vi befinder os igen i 1920'ernes New York, som i dette univers er fuld af troldmænd og mystiske væsner. Denne gang får vi vores første glimt af en ung Albus Dumbledore, når han sammen med Newt Scamander er på jagt efter den onde troldmand Gellert Grindelwald. 

Filmen er nr. 2 i en filmrække af 5 planlagte Fantastic Beasts film, og fik du ikke set 1’erne, har du heldigvis lidt tid endnu, inden 2'eren får præmiere til november.

Præmiere:  15. november 2018

 

)