Bliv klar til Black Friday med 5 gode tips

Black Friday er et fedt koncept, der kan forsøde livet på SU lidt, hvis man formår at udnytte dagen på den rigtige måde. Hos ISIC er vi heldigvis eksperter i rabatter! Vi har derfor lavet en overskuelig guide til, hvordan du får mest muligt ud af Black Friday, så du kan undgå at blive forvirret i det store rabatkaos.

 

1. Find de gode tilbud

Da Black Friday kun er et enkelt dags event, spytter de fleste virksomheder ikke flere tusinde kroner efter reklamekampagner, og de sociale medier er derfor din ’holy grail’, når du skal finde de bedste rabatter. Sørg derfor for at holde ekstra godt øje med dine yndlings brands på instagram og facebook i denne periode.

Derudover kan du også vælge at melde dig ind i diverse kundeklubber, da mange brands tilbyder eksklusive rabatter til deres medlemmer. Ofte kræver det ikke andet end, at du tillader virksomheden at sende nyhedsbreve til dig. Du kan altid melde dig ud efter Black Friday, når du har udnyttet de lækre tilbud.

 

2. Er det en god rabat?

Det er blevet ret normalt, at mange butikker tilbyder 20% rabat på deres varer et par gange om året. Du bør derfor gå efter rabatter over 20%, hvis du virkelig har sparet noget og gjort et godt køb. Husk, at du som studerende altid får mange rabatter med et studiekort! Tjek derfor om den rabat, du bliver tilbudt er bedre end den, du i forvejen kan få med dit studiekort. Der er jo ingen grund til at spilde tid på rabatter, du allerede har til rådighed.

 

3. Spar penge på julegaverne

December kan blive en dyr omgang pga. julegaverne, så hvorfor ikke benyt dig af alle rabatterne og køb dine julegaver på Black Friday. På den måde kan du spare lidt penge, måske give lidt større gaver, end du plejer, eller bare nyde at du har pengene til en lidt sjovere december. 

Husk dog at vær opmærksom på fortrydelsesretten, hvis du køber gaver, der helst skal kunne byttes!

 

 

4. Gør ventetiden lidt sjovere

Black Friday vil kunne drive de fleste mennesker til vanvid, men det behøver slet ikke være en hård dag! Du kan f.eks. gøre det til en hyggelig dag vennerne, hvor I i løbet af dagen kan give dankortet en pause og få et overbliv over jeres køb over en kop kaffe. I kan også bruge de penge, I lige har sparet på en lækker frokost eller en øl.

Er du derimod mere til at klare indkøbene selv, kan Black Friday også blive dagen, hvor du skal høre den podcast, du aldrig er kommet i gang med, lytte til det nyeste album fra din favorit musiker eller hente den lydbog, du har hørt så godt om. 

 

5. Butik eller online?

Find ud af, hvor du vil lægge din energi, og hvad der passer ind ift. til dine planer med skole og arbejde. Mange virksomheder kører tilbud både online og i deres fysiske butik, men vær opmærksom på, at det ikke altid er de samme tilbud. Tænk derfor over om du er klar på at stille dig i kø ved de fysiske butikker, eller om du hellere vil tage chancen med online handel. Black Friday går i gang kl. 24:00, natten til fredag, så hvis du er mest til at handle på nettet, er det en god ide at sidde klar om natten, når de fleste sover. Så øger du dine chancer for de bedste tilbud, og du slipper for udsolgte varer og hjemmesider der crasher. 

 

 

 

Husk at du som medlem af ISIC altid har adgang til en masse gode studierabatter!
Tjek dem her.

 

)