Vi har lavet en liste med 7 strande du kan drømme dig til i din studiehverdag

7 strande vi drømmer os væk til

I samarbejde med rejsebureauet KILROY, har vi lavet en liste med 7 strande vi drømmer os væk til i en travl hverdag. Kom ind til en uforpligtende snak med en af KILROYs rejsekonsulenter hvis du vil høre mere eller søg direkte på flybitter her.

1. White Beach, Boracay - Filippinerne

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen- White Beach Boracay Filippinene

White Beach er den mest populære strand på øen Boracay i Filippinerne. Den regnes som verdens hvideste strand, og den er omringet af krystalklart vand. Tættere på paradis kommer du ikke! 


2. Whitehaven Beach – Whitsunday Island - Australia

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Whitehaven beach Whitsunday Island Australia

Himmel på jord, Whitehaven Beach i Australien befinder sig en 12 timers køretur fra Brisbane. Det er en idyllisk strand med snehvidt og pulveragtigt sand.

3. Maya Bay – Koh Phi Phi - Thailand

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Maya Beach Thailand

Forvild dig ind i dette tropiske ø paradis, som var du Leonardo DiCaprio i “The Beach”. Maya Bay ligger en bådtur fra den livlige partydestination Phuket - Thailand, hvor man kan opleve det bedste af to verdener. Bonus er spande med billig thailandsk øl.

4. Matira Beach, Bora Bora - Tahiti

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Matira beach bora bora tahiti

Bora Bora er en vulkanø i Fransk Polynesien, som er blevet en kendt destination for bryllupsrejser, men du behøver bestemt ikke vente til din bryllupsrejse for at rejse tage til Bora Bora. Matira Beach på Bora Bora er et syn du sent vil glemme.

5. Lanikai Beach - Hawaii

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Lanikai Beach Hawaii

Lanikai Beach ligger på øen Oahu i Hawaii. Kendt for at være den lækreste strand på øen. Omgivet af det uendelige blå hav, er det umuligt at modstå en dukkert i solnedgangen. Så hiv surfboardet frem og jump in!

6. Anse Source d`Argent - La Digue - Seychellene

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Anse Source d'Argent La Digue Seychelle

La Digue er Seychellernes fjerde største ø, og har en personlig følelse over sig. Der er en venlig og afslappet atmosfære over øen som har et Vestindisk touch. Stranden Anse Source d`Argent er en af verdens mest fotograferede strande og er kendt for sin utrolige skønhed. 

7. Angaga beach - Maldiverne

7 strender å drømme seg bort til i studiehverdagen - Angaga beach maldivene

Angaga Beach ligger i centrum af Syd Ari Atoll, Maldiverne, og det siges, at dette er en af ​​de smukkeste øer, omgivet af de smukkeste strande hele vejen rundt. Det tager kun 10 minutter at gå rundt om denne vidunderlige ø. Du kan flyve hertil på 25 minutter i vandfly fra Male lufthavn.

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY

 

Er du blevet fristet? Eller nysgerrig efter mere info? KILROY.dk

Få også 15% studierabat hos Danske Lægers Vaccinations Service

)