7 biograffilm til din vinter

Hvis du troede, at Hollywood var færdig med at spytte den ene god film ud efter den anden, kan du godt tro om! Vinteren er et slaraffenland af gode film, og vi har derfor fundet 7 must-sees, som du kan tage dine venner, din kæreste eller din familie med ind og se i løbet af vinteren.

 

A Star Is Born 

Præmiere: 6. december

A star is Born viser på fineste vis, hvor hård musik branchen kan være. Her følger vi den fordrukne Jackson Maine (Bradley Cooper), der bliver forelsket i den hårdt arbejdende servitrice Ally (Lady Gaga), mens han hjælper hende med at opnå berømmelse som sangerinde. Alt er dog ikke så nemt, som det burde være, for mens Allys karriere går fantastisk, kæmper Maine med sine indre dæmoner og hans egen haltende karriere. 

Mortal engines

Præmiere: 6. december

Holdet bag Ringenes Herre og Hobitten er på banen igen med Mortal Engines. Dette Sci-fi mesterværk foregår i en post-apokalyptisk verden, hvor byer nådesløst stjæler ressourcer fra de omkringliggende outlands. For at stoppe dem, laver den mystiske Hester Shaw en alliance med den farlige Anna Fang og den udstødte Tom Natsworthy, og sammen opdager Anna og Tom en hemmelighed, der kan ændre verden for altid.

Aquaman

Præmiere: 13. december

Har du nogensinde tænkt over, om der er mere til livet under vand, end det vi kan se med det blotte øje? Aquaman er DZ Comics nyeste superhelte film, og her bliver du oversvømmet af det forunderlige liv under vand, hvor du får alt det en superhelte film skal have: Et styks flabet superhelt, der er splittet mellem to verdener og masser af action.

Superhelten Arthur Curry (Jason Momoa) finder ud af, at han er arving til undervandsriget Atlantis, og han må derfor vende tilbage til sin retmæssige plads som havets konge for at kunne lede sit folk og rede underhavsriget fra hans onde halvbror.

 Ternet Ninja

Præmiere 25. december

Hold en pause fra risalamande, gløgg og lakridskonfekt og smut en tur i biografen for at hilse på Onkel Stewart og nogle af dine andre gamle venner fra Terkel i Knibe. De er nemlig også med i Ternet Ninja, som handler om Aske, der får en Ninja-dukke af Onkel Stewart. Dukken er købt i Thailand, og viser sig at være både levende og dødsensfarlig, men på trods af Askers forbavselse får de to nye venner hurtigt slået en handel af og begynder at hjælpe hinanden… Måske ikke den smarteste beslutning.

Beautiful Boy

Præmiere: 17. januar

Beautiful Boy er en rørende og hjerteskærende film, der er baseret på den sande historie om David og Nic Sheff. Filmen skildrer det stærke bånd mellem far og søn, når vi følger Davids evige kamp for at holde sin søn ude af misbrug samtidig med, at desperationen for endnu et ’high’ skaber større og større problemer for Nic.  Derudover giver filmen et indblik i Nic’s kamp ved at vokse op som misbruger samt familiens kamp for at holde sammen.

Kursk

Præmiere: 24. januar

Giv din januar lidt spænding, når ”Kursk” tager os med tilbage til d. 12. august 2000, hvor den russiske ubåd, Kursk, eksploderede med 118 personer om bord. 24 mænd overlever eksplosionen. Fanget i ubåden kæmper mændene for at overleve, mens verden diskuterer om, hvem der skal redde dem. Rusland har ikke selv midlerne til det, og hvordan vil det se ud, hvis der bliver taget imod hjælp fra et vestligt land...?

If Beale Street Could Talk

Præmiere: 14 februar

I “If Beale Street Could Talk” får du lidt af det hele. Filmen giver dig både krimi, drama og romantik, hvilket gør den perfekt til en date night. I filmen møder vi nyforlovede Tish fra Harlem, der kæmper for at bevise hendes forlovede uskyld, efter han er blevet anklaget for en forbrydelse, han ikke har begået. Tish er gravid med parrets første barn, og kæmper for at få hendes forlovede ud, før hun skal føde, hvilket bliver et kapløb med tiden...

 

 

Er du lidt af en film nørd, eller nyder du bare en tur i biografen, så husk at holde øje med vores studierabatter hvor du ofte kan finde fede film events! 

)