Virus på computeren er aldrig sjovt - særligt ikke i disse situationer.

5 tidspunkter en virus ville være virkelig irriterende

Vi får ofte at vide, hvor vigtigt det er at have et anti-virus program på computeren, og hvor farligt det er, når der sniger sig en virus ind i din maskine. Og det er der faktisk en grund til.. Vi har samlet 5 tidspunkter, du ville ønske, du havde haft anti-virus på din computer.

 

Når du skriver eksamen

En studerendes værste mareridt: Din eksamensopgave, der fylder 30 sider og har kostet blod, sved og tårer kan pludselig hverken åbnes, lukkes eller rettes i fordi en virus har sneget sig ind på din computer og langsom ødelagt indholdet af alle dine dokumenter.

 

 

Når du skal vise feriebillederne frem

Du har overført alle dine skønne feriebilleder fra kameraet til computeren og redigeret dem, så de er perfekte minder om en god sommer – men nej… hele baduljen er inficeret af virus og du kan ikke vise alle på Facebook og Instagram, hvor god en tur du har haft.

 

 

Når du skal se din yndlingsserie

Vink farvel til det nye afsnit Game of Thrones… Når virusser angriber, gør de computeren langsom og umulig at have med at gøre, og du vil få meget svært ved at se dine yndlingsserier fra diverse streamingtjenester.

 

 

Når du skal spille med drengene

Du mødes med vennerne online hver aften kl. 21 for at skyde zombies – men det kan du godt glemme alt om med en virus på computeren. I stedet må du nøjes med at snakke med dem ansigt til ansigt i skolen næste dag…

 

 

Når du helt uvidende bliver hacket

Du logger ind på netbank, du shopper online og skriver i fortrolighed dine personlige oplysninger på diverse hjemmesider. Men har du en virus på computeren uden at vide det, er du lige pludselig ikke den eneste, der kender dine kontooplysninger og cpr-nr.

)