Har du også too much month in the end of your money? Her er 5 sparetips til at få SU'en til at række længere.

5 sparetips til dig på SU

Er du træt af at være "broke" hele tiden og ikke have råd til noget som helst? Det er vi i hvert fald! Derfor har vi har fået hjælp af Danske Bank og deres Ung Direkte team til at give gode råd til hvordan man får sin SU til at række længere. Listen med de 5 sparetips: 

 

  1. Lav en madplan for hver uge. Du sparer penge, det bliver nemmere og hurtigere at købe ind, og du får mindre madspild.
  2. Tag drikkevarer med hjemmefra. Hav en drikkedunk med i tasken - og køb en termokop til dagens første kaffe – en caffe latte om dagen kan på fire måneder løbe op i en billet til en af sommerens festivaler.
  3. Tjek dine abonnementer. Du kan f.eks. bruge nettet og gratisaviserne til at holde dig opdateret i stedet for at have et dyrt nyhedsabonnement.
  4. Drop separate forsikringer. Drop de separate forsikringer, når du f.eks. køber en ny computer. Måske kan du få en billig elektronikforsikring sammen med din indboforsikring.
  5. Udnyt rabatter. Benyt de rabatter du kan få i butikker og restauranter i Danmark (og resten af verden). På isicdanmark.dk finder du et godt udvalg af de bedste besparelser du kan få som studerende. 

 

Har du andre gode råd til hvordan man kan spare penge eller på anden vis få SU´en til at række længere? Send os meget gerne en mail med dine forslag - så sørger vi for at dele dit råd med resten af ISIC universet. 

)