5 gode grunde til at du bare MÅ eje et ISIC kort

Kunne du tænke dig at gøre livet som studerende bare lidt federe? Og sjovere? Og billigere?

Det kan vi godt forstå. Det behøver nemlig hverken være hårdt, kedeligt eller dyrt - især ikke med et ISIC kort! Er du stadig i tvivl om, hvorvidt ISIC er noget for dig, så har vi listet 5 gode grunde til at du bare MÅ eje et ISIC kort.

 

1. Næste gang du skal købe studiebøger, bliver det så meget billigere

studiebøger isic

Den halvårlige udgift, der smadrer budgettet gang på gang, bliver knap så led med et ISIC kort. Udover at du på ISICs hjemmeside kan finde gode råd til, hvordan du finder dine studiebøger lidt billigere, kan du få studierabatter hos både Lix og iMusic, hvor du kan finde pensummateriale online!

 

2. Julegaveræset vælter for en gangs skyld ikke dit SU budget

julegave su isic

Let’s face it… julegaveindkøb er ikke den sjoveste form for shopping når man er på SU. Men alligevel skal far, mor, søskende, bedsteforældre, venner og veninder selvfølgelig have en gave, og så løber det altså op. Heldigvis er der en del penge at spare i det lange løb med et ISIC kort – så kan du nemlig shoppe årets julegaver med en masse procenter.

 

3. Du har lige pludselig råd til at tage på ferie

ferie isic

Livet som studerende er på mange måder rigtig lækkert – man har en masse frihed med et fleksibelt skema, lange sommerferier og ofte længere perioder med ”fri” (host, eksamensperiode, host”). Alligevel spænder SU-livet ofte ben, for selvom man har tiden, har man ikke altid pengene til at rejse. Men hvad nu, hvis du kunne spare penge på både hotel, fly OG oplevelser på dine rejser?

 

4. Du har mulighed for at få Danmarks bedste studieforsikring

 studieforsikring isic care

Det er rimelig uoverskueligt at skulle ud og anskaffe sig alle mulige forskellige forsikringer – hvad skal man bruge, hvilke tilkøb skal man vælge, osv. Hvis du har et ISIC kort, har du til gengæld mulighed for at få dig den aller mest overskuelige forsikring – der er nemlig alt samlet i én pakke (og så er den tilmed ret billig). Du kan læse meget mere om ISIC Care, hvis du klikker lige her.

 

5. Du bliver knivskarp på studiefronten

studerende isic

Udover at du på ISICs hjemmeside kan læse en masse artikler med gode råd til livet som studerende, så finder du også en masse rabatter, der hjælper med at styrke dig fagligt. Det drejer sig både om online kurser, elektronik fra blandt andet Lenovo og Apple, plus adgang til nyttige programmer og rabat på online magasiner, så du kan blive lidt klogere på verden.

 

Køb dit ISIC kort lige her!

)