3 tips til selvforkælelse uden overtræk på kontoen

Er der gået lidt for meget hverdag i den, og kører du derudaf med 200 kilometer i timen? Og har du brug for at få et lille ‘break’ fra det hele?

Svaret hedder selvforkælelse.

 

‘’Men er det ikke mega dyrt?’’ spørger du så. Det kan det godt blive, hvis du skal på wellnessophold på Vejlefjord, købe dig fattig i Estée Lauder eller på en fin restaurant for at slappe af og forkæle sig selv.

Men mindre kan heldigvis også få dig i ‘’zen-mode’’. Her får du tre bud på selvforkælelse, som du kan lave, uden at din bankkonto eksploderer.

 

Wellness-ophold på egen adresse

Du behøver hverken spabehandlinger, svømmepøl eller sauna for at få en wellness-oplevelse og komme i ‘’zen.’’ Du kan bare afholde en wellnessdag med dig selv.

Start din wellnessdag med et lækkert fodbad eller tag dig et langt bad. Brug god tid på at skrubbe din krop med en lækker bodyscrub og en dejlig creme.

Du behøver ikke at kaste penge efter en dyr bodyscrub. Du kan nemlig lave den helt selv ud af de ingredienser, som du alligevel har stående i dit køkkenskab.   

Alt du skal gøre er at blande to dele groft salt eller sukker med en del olivenolie og et skvæt citronsaft og hæld scrubben på glas. Easy peasy - så har du en billig bodyscrub.

Hvis du alligevel ikke er helt tilfreds med at holde din wellness-dag hjemme ved dig selv, og du har et par knaster tilovers på kontoen, så kan du med fordel kigge på deals-sider som Downtown.dk og Bownty.dk. Her kan du nemlig spare penge på forskellige wellness-behandlinger. What’s not to like?

 

Hyg dig med en god film

Har du brug for at slå hjernen helt fra og bare nyde dit eget selskab, mens du bliver underholdt af en god film?

I stedet for at tage i biffen, kan du spare mange penge ved at se en god film hos dig selv - og du kan endda ligge under dynen, mens du ser film. Win-win!

Brug nogle af de penge, du sparer på biografbilletten, på dine yndlingssnacks.

Treat yourself! Læn dig tilbage og se en film på en af de streamingtjenester, du helt sikkert allerede betaler for eller lej en film, du ikke har set før.

 

Et festmåltid på budget

Er du en af dem, som elsker at forkæle dig selv med lækkert mad, men vil du samtidig gerne spare lidt på skejserne? Det er der råd for!

Du kan nemlig spare mange penge ved at tage ud at spise lidt tidligere, end du normalvis gør. Brug eksempelvis Earlybird.dk, hvor du kan spare ⅓ af prisen, hvis du booker bord på en restaurant på nogle udvalgte tidspunkter på dagen.

Hvis du gerne vil spise lækker take-away, kan du kigge efter rabatkoder til Justeat.dk eller Hungry.dk.

Du kan også deltage i kampen mod mindre madspild og bruge appen Too Good To Go, hvor du kan finde fantastiske tilbud på de madvarer og retter, som de lokale restauranter har tilovers fra dagens salg.

Så er der vist bare tilbage at ønske god selvforkælelsesdag! Vi håber, at du har fået lidt inspiration til at komme i ‘zen,’ uden at du behøver at brænde en hel masse penge af samtidig.

 

Af Mette Werlauff, Spiir.dk

 

-

Dette indlæg er bragt til dig af Spiir. Spiir er en gratis budget-app, der hjælper over 200.000 danskere med at holde snor i deres penge. Med et enkelt klik kan du se, hvad du bruger din SU på, og du kan nemt sætte et loft for, hvad du vil smide af pengesedler til caffe latte, buskørsel og dagligvarer. Download appen nu.

 

 

)