Alt samlet i én pakke

Alt du skal bruge i én pakke fra kun 166,65 kr./md.

Vi har gjort det simpelt at være forsikret og samlet alt i én pakke 

Selvom man bare er studerende, er det vigtigt at være forsikret. Vi kan alle være uheldige, og hvis uheldet er ude, er det godt at være dækket. Ved at have en forsikring slipper du for at bekymre dig om de økonomiske udfordringer der kan være forbundet med skader.

I samarbejde med Mondux, en del af Gjensidige forsikring, har vi skabt en studieforsikring, der imødekommer de studerendes behov: En overskuelig forsikring, hvor du kun betaler for det du har brug for, og hvor alt er samlet i én pakke. 

 

studieforsikring isic care               care plus studieforsikring

 Find forsikringsbetingelserne her.

 

 

Fordelene ved ISIC Care

 

Derfor skal du vælge ISIC Care

 

 

 

ISIC tilbyder studieforsikring til en attraktiv pris og på fordelagtige vilkår i samarbejde med Mondux Assurance Agentur A/S -en del af Gjensidige. 

Forsikringen er tegnet i Gjensidige Forsikring, A. C. Meyers Vænge 9, DK-2450 København SV. Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA, der har hjemland i Norge.

Gjensidige Forsikring har tilsluttet sig den danske garantiordning ”Garantifonden for skadesforsikringsselskaber”.

Garantifonden træder til, hvis du som privatforbruger har dine forsikringer i et konkursramt forsikringsselskab, og hvis du har selskabet som modpart i en forsikringssag. Det betyder, at hvis dit eget eller din modparts forsikringsselskab går konkurs, så er du sikret via garantifonden. Den sørger for, at du alligevel får udbetalt den erstatning, du er berettiget til. link: http://www.skadesgarantifonden.dk/Sider/Forside.aspx.

garantifonden        gjensidige studieforsikring

 

)