Forsikringer er dyre, men det kan blive endnu dyrere at glemme de vigtigste. Se her om du er ordenligt forsikret!

Hvilke forsikringer er det smart at have som studerende?

Som studerende kan budgettet være stramt, men det kan være en rigtig god ide at sætte nogle kroner af til forsikringer. Glemmer man de vigtigste forsikringer kan det hurtigt blive dyrt. 

 

Indboforsikring

Hvilke forsikringer er det lurt å ha som student - Innboforsikring

En indboforsikring dækker alle genstande du har i hjemmet. Hvis du skaber et overblik over alt du ejer, vil du hurtigt opdage at der er mere værdi end du lige regner med. Ting som din cykel, smykker eller computer kan have høj værdi. Her kan konsekvenserne af brand eller indbrud koste dig dyrt.

 

Ulykkesforsikring

Hvilke forsikringer er det lurt å ha som student - Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er et must for studerende på farten! Tænk hvis du skulle havne i en større ulykke. Det kan ende med at blive rigtig dyrt hvis du ikke har en ulykkesforsikring.

 

Rejseforsikring

Hvilke forsikringer er det lurt å ha som student? - Reiseforsikring

Planlægger du at rejse, bør du tegne en rejseforsikring. Hvis noget skulle gå galt i udlandet, kan det få store konsekvenser for pengepungen. En rejseforsikring dækker både medicinske udgifter hvis du bliver syg eller havner i en ulykke, og tyveri af dine ejendele.

   

Gode tips:

1. Spar penge på din forsikring med ISIC Care. ISIC Care er Danmarks nye studieforsikring, designet af studerede - for studerende. Forsikringen indeholder præcis hvad hvad der er relevant for dig som studerende, og fås til en overkommelig pris som betales månedligt.

2. Normalt betales forsikringer årligt, halvårsligt eller kvartårligt mod et gebyr. Men med ISIC Care betaler du månedligt uden noget gebyr. På den måde får du spredt regningen lidt ud, i stedet for at få et chok en gang om året.

3. Hvis du er under 21 og bor alene, er du faktisk dækket under dine forældres indboforsikring.

4. Forsikringer bliver ofte nedprioriteret når man er på et stramt SU budget. Så hvad med at ønske sig dette i gave af forældre eller bedsteforældre?

ISIC Care - Din studieforsikring

ISIC Care - Din studieforsikring ISIC Care studieforsikringer
Få mest ud af dit ISIC studiekort Få mest ud af dit ISIC studiekort
)