Sådan bestiller du dit ISIC kort

Sådan bestiller du dit ISIC kort

1. Klik her for at begynde din ordre. 

2. Udfyld dine oplysninger i formularen.

3. Når du har tjekket at alt står, som det skal, gå da videre til betaling ved at trykke 'Fortsæt' i. 

4. Fuldfør betalingen for dit ISIC kort.

5. Når du har betalt, vil du modtage en bekræftelsesmail senest en arbejdsdag efter fuldført betaling. I bekræftelsesmailen er der et upload link. Find et gyldigt studie ID frem og et billede af dig selv frem og følg bekræftelses flowet. Bemærk venligst at dit kort ikke bekræftes før du har fulgt dette upload link og bekræftet din studiestatus. 

6. Følg upload linket og dobbelt tjek dine oplysninger.

7. Upload et kopi af dit gyldige studie ID, eller bekræft din studiestatus via WAYF. ISIC kort udstedes til alle fuldtidsstuderende over 12 år. Vi accepterer danske studie ID's, som bekræfter, at du er studerende under det gældende semester. Vi accepterer også dokumentation fra din studieinstitution, som bekræfter, at du studerer fuldtid under det gældende semester. Bemærk venligst at dokumentationen må have en maksimal filstørrelse på 2 Mb, og at det skal uploades i en af følgende formater: .pdf, .doc, .jpg, .jpeg.

8. Fortsæt til næste trin, hvor du skal uploade et billede af dig selv. Billedet skal være et farvet, tydeligt og paslignende billede af dig. Det behøver dog ikke være et officielt pasbillede – Et selfie med din smartphone er fint, så længe du du fremgår tydeligt på det. Billedet må højst fylde 2 Mb og skal uploades i en af følgende formater: .jpg, .jpeg.

9. Bekræft din ordre og download ISIC appen for at aktivere dit ISIC kort. Din studiestatus vil blive bekræftet af vores support team indenfor en hel arbejdsdag. Når din studiestatus er bekræftet modtager du en mail for at aktivere dit digitale ISIC kort. 

10. Alt der er tilbage er nu at nyde en masse fede studiefordele både i din dagligdag i Danmark, og når du rejser. Husk at du altid kan holde dig opdateret om rabatter, fordele og studielivs indhold her på hjemmesiden! 

 

Hvis du har problemer med at uploade dokumentation eller følge ovenstående trin, kan du kontakte os her