Er du i tvivl om hvordan du kan bruge det nye MasterCard Direct Studie?

Sådan får du mest ud af det nye MasterCard Direct Studie

Der er mange fordele ved det nye MasterCard Direct Studie, og vi prøver her at komme med 5 gode tips og tricks til hvordan du får mest muligt ud af kortet. 

 

1. Aktiver dit kort: Husk at aktivere dit ISIC medlemskab på isicdanmark.dk/aktivering. Med aktiveringen af ISIC medlemskabet får du adgang til den fulde portefølje til rabatter og fordele, samt studierelevante nyheder og artikler til dit studieliv.

 

2. Tjek din rejseforsikring: Det kan være en god idé at tjekke din rejseforsikring igennem i sømmene, eftersom du med et MasterCard Direct Studie automatisk får en Årsrejseforsikring Europa med. Her får du god dækning, også selvom du ikke har booket rejsen med kortet. Derfor anbefaler vi dig at sammenligne forsikringerne, måske kan du nøjes med den ene og spare penge?

 

3. Gør brug af dine studierabatter online: Med MasterCard Direct Studie kan du benytte kortet som et almindeligt studiekort i butikker (ved fremvisning), dog findes de bedste studierabatter i dag online. Vi har samlet et udvalg af de bedste tilgængelige studierabatter på isicdanmark.dk, her kan opnå store besparelser på alt fra koncerter, til fitness, til mobilabonnement og til studiebøger eller tøj

 

4. Prøv kontaktløs betaling: I kortet er der indbygget kontaktløs betalingsfunktion, hvilket betyder at du kan betale hurtigere og nemmere når du skal handle ind. På betalinger op til 200 kr. skal du bare holde kortet op til kortterminalen, uden at de to rører hinanden og uden brug af PIN. Det er smart og får dig hurtigere i gennem kassen når du skal betale i supermarkedet, festivallen mv.

NB: Den kontaktløse funktion kræver, at butikkernes terminaler er klar til brug. Oplever du, at en terminal ikke er klar, kan du bruge kortet på den gamle måde med at stikke det ned i terminalen.

 

5. Download ISIC appen: ISIC har udviklet en app, perfekt til dig på farten. I appen kan du finde studierabatter i nærheden af din lokation, uanset om du befinder dig i Danmark eller udlandet. Det kan hjælpe dig til en lidt billigere ferie eller udvekslingsophold. Download appen her.

 

 

Persuasion
)