Ét kort. Tre funktioner.

Bliv klogere på MasterCard Direct Studie

MasterCard Direct Studie er til dig, der er tilmeldt Danske Studie i Danske Bank.

Kortet er Danmarks første kombinerede 3-i-1 studiekort, bestående af:

  • MasterCard Direct Studie – et internationalt betalingskort med kontaktløs funktion
  • Årsrejseforsikring Europa – dækker på rejser i Europa hele året (normalpris 295 kr. om året)
  • Internationalt studiekort fra ISIC – giver adgang til tusindvis af rabatter i hverdagen og på rejser (værdi 185 kr. om året)

Værdien af kort, forsikring og ISIC-studiekort er samlet 480 kr. om året. Din normalpris er kun 140 kr. om året.

 

MasterCard Direct Studie

Mastercard Direct Studie er et internationalt betalingskort fra MasterCard, der kan bruges til betalinger både i Danmark og udlandet. Kortet er et debitkort, hvilket betyder at beløbet hæves straks eller få dage efter dit køb. Desuden er der saldokontrol på kortet, således at du kun kan hæve det beløb der står på kontoen.

MasterCard Direct Studie har også kontaktløs funktion, så du kan betale bare ved at holde kortet hen til kortterminalen - uden at de to ting rører hinanden*.

*Den kontaktløse funktion kræver, at butikkernes terminaler er klar til brug. Oplever du, at en terminal ikke er klar, kan du bruge kortet på den gamle måde med at stikke det ned i terminalen.

Årsrejseforsikring Europa

Med MasterCard Direct Studie følger en Årsrejseforsikring Europa. Den dækker dig og din eventuelle ægtefælle/samlever og børn (med samme bopæl som dig) på rejser i Europa – også på skiferier!

Forsikringen dækker rimelige og nødvendige udgifter til lægebehandling og hjemtransport i udlandet – både private rejser og studie- og sprogrejser i op til 60 dage ad gangen.

ISIC

​ISIC – det internationale studiekort giver adgang til mere end 40.000 rabatter over hele verden. I Danmark får du bl.a. rabat på:

• Koncerter, festivaler og biografbilletter
• Computere, tablets og mobiltelefoner
• Mobilabonnement
• Fitness
• Tøj

 

ISIC arbejder hele tiden på at finde de bedste studierabatter for at gøre dit studieliv nemmere, bedre og ikke mindst billigere.

Læs mere om ISIC og alle rabatterne herunder, eller hent ISIC app'en i App Store eller Google Play. Hvis du aktiverer dit ISIC-studiekort på isicdanmark.dk/aktivering, opdaterer vi dig løbende med nyheder fra ISIC.

 

Bestil kortet her

Mere information:

Persuasion
)