Årsrejseforsikring kort fortalt

Årsrejseforsikring Europa

Med MasterCard Direct Studie følger en Årsrejseforsikring Europa, der normalt koster 295 kr. Din pris er kun 140 kr. om året – inkl. kort, ISIC-studiekort og rejseforsikring.

Årsrejseforsikringen gælder i Europa og dækker nødvendige og rimelige udgifter, hvis du får brug for hjemtransport eller lægebehandling, mens du er i udlandet. Også på skiferier! Den dækker i op til 60 dage ad gangen, uanset om du rejser privat, i forbindelse med dit studie eller er på sprogrejse. 

Rejser du sammen med din eventuelle kæreste/ægtefælle/samlever og børn (med samme bopæl som dig), er de også dækket.


Sådan dækker forsikringen

  • Sygdom og hjemtransport: Nødvendige og rimelige udgifter
  • Overfaldsdækning: op til 250.000 kr. pr. person
  • Rejseafbrydelse: Rimelige og nødvendige udgifter
  • Tilkaldelse af person: Op til 50.000 kr. pr. hændelse
  • Sygeledsagelse: Op til 50.000 kr. pr. hændelse

 

Det er ikke et krav, at rejsen skal være betalt med dit MasterCard Direct Studie, før forsikringen dækker, dog er det en betingelse, at du har kortet, inden du begynder rejsen.


Kan man ikke bare bruge det blå EU-sygesikringskort?

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til de samme sundhedsydelser og på de samme vilkår som borgerne i det land, du opholder dig i, dvs. i EU, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. 

Men det blå kort dækker ikke alt.

  • Du kan komme til at betale en del af behandlingen selv, hvis det samme gælder for sygesikrede borgere i det pågældende land.
  • Det blå EU-sygesikringskort dækker ikke udgifter til hjemtransport.

Derfor er det en rigtig god ide at have en privat rejseforsikring med hjemmefra – f.eks. Årsrejseforsikring Europa, der følger med MasterCard Direct Studie.

Læs mere om det blå kort på www.borger.dkOpgrader dit MasterCard med tilvalgsforsikringer

Når du har et MasterCard fra Danske Bank, kan du opgradere det med en eller flere tilvalgsforsikringer, f.eks. Årsrejseforsikring Verden, Bagage- og flyforsinkelse med lounge-medlemskab og Afbestillings- og erstatningsrejse/feriekompensation. Læs mere på www.danskebank.dk.

 

Et godt råd om forsikringer
Danske Bank anbefaler, at du altid sætter dig ind i vilkår og forsikringsbetingelser, så du ved, hvordan du er dækket, og i hvilke situationer du ikke er dækket. 

Læs mere her

 

Skal du på udvekslingsophold eller en anden slags studieophold i over 60 dage? 
Årsrejseforsikring Europa gælder i op til 60 dage, så hvis du skal være væk i længere tid i forbindelse med dine studier eller jordomrejse, bør du også købe en tillægsforsikring til det specifikke formål. Vi anbefaler GOUDAs unge og studieforsikringer, der dækker hele verden og op til 18 måneder.

Læs mere her

 

 

 

 

Persuasion
)