11 gode grunde til at du skal eje et MasterCard Direct Studie

Der er rigtig mange gode grunde til at du skal have fat i det nye MasterCard Direct Studie kort med ISIC medlemskab. Vi mener faktisk, at MasterCard Direct Studie er det nye oplagte valg som det øverste kort i din pung fremover. Vi har herunder prøvet at liste 11 grunde til hvorfor.

1. Spar penge: Kan du lide studierabatter på alt mellem himmel og jord? MasterCard Direct Studie giver den fulde adgang til de mere end 40.000 studierabatter i Danmark og udlandet. Blandt andet kan du få rabat på koncerter, bøger, tøj, mobilabonnementet og fitness-medlemskabet.

2. Øget tryghed: Rejser du også uden for Danmarks grænser mindst én gang om året? Så vil du elske den inkluderede årsrejseforsikring Europa, som giver dig tryghed på rejsen og desuden mulighed for droppe den sikkert dyre EU rejseforsikring du har hos dit forsikringsselskab.

3. Ingen unødige gebyrer: Benytter du også bankkort til at betale med - men absolut ikke har lyst til at betale gebyrer? MasterCard Direct Studie er et debetkort, hvilket betyder at du IKKE betaler gebyrer når du betaler med kortet i Danmark*.

4. Færre kort i pungen: Kan du også godt lide at have så få kort på dig som muligt? Lad din pung eller kreditkortholder blive derhjemme og nøjes med at tage dit MasterCard Direct Studie med i byen. Du kan bruge det til betaling i butikker, få dine studierabatter og samtidig benytte det som studie ID når du skal udenlands på ferie eller studieophold.

5. Uheldet er ude: Elsker du som os andre også at stå på ski - men helst ikke har lyst til at betale regningen, hvis det utænkelige sker og du kører ind i andre eller selv kommer til skade? MasterCard Direct Studie hjælper med hjemtransport og lægebehandlingen, så du ikke kommer til at stå med en kæmpe regning du skal betale på SU budgettet.

6. Hurtigere gennem køen: Har du endnu ikke afprøvet kontaktløs betaling? Så er det på tide, for det er møgsmart! Det nye MasterCard Direct Studie har inkluderet NFC teknologi, så du ikke behøver at indtaste din pinkode ved køb for under 200 kroner. De hurtigere betalinger gør, at du kan komme hurtigere gennem køen i supermarkedet eller kantinen på skolen.

7. Internationalt betalingskort: Er du usikker på om du kan betale med dit bankkort i udlandet? Med MasterCard Direct Studie kan du handle i over 30 millioner (ja, true story) steder i Danmark og udlandet, fra fredagsbaren, til supermarkedet eller på nettet.

8. Studiefordele: Hvem kan ikke lide eksklusive fordele og konkurrencer? Dit MasterCard Direct Studie indeholder ISIC medlemskab, hvilket betyder at adgang til eksklusive fordele, bl.a. gratis online kurser i engelsk og adgang til forpremierer i biografen gennem ISIC LIVE. Desuden afholder vi løbende konkurrencer med gode præmier, kun for studerende med kortet.

9. Studier i udlandet: Går du med tanker om at studere i udlandet? Kig forbi KILROY og få GRATIS rådgivning og vejledning til dit udlandsophold, og benyt i den forbindelse muligheden for at opnå ekstra gode priser på fly og udvidet rejseforsikring med dit MasterCard Direct Studie. Fik vi nævnt at MasterCard Direct Studie også giver adgang til gratis forberedelsestest til, den ofte, obligatoriske IELTS-test samt store rabatter på TOEFL træningsmateriale?

10. En del af noget større: Vidste du, at du med MasterCard Direct Studie kommer med i en af verdens største studieorganisationer gennem ISIC? På verdensplan er der ca. 5 millioner studerende i ISIC fællesskabet, og jo flere studerende i fællesskabet, jo bedre muligheder er der for at skabe bedre forhold, rabatter og fordele med kommercielle partnere fra hele verden.

11. Først i markedet: Er du en såkaldt ”first mover”, eller kunne du for en gangs skyld godt kunne tænke dig at være det? MasterCard Direct Studie er Danmarks første kombinerede betalingskort, rejseforsikring og studie ID i ét, og dermed en oplagt mulighed for at komme med i første bølge.

 

Bestil kortet i dag

* Med mindre andet er anført. Udenlandske betalinger kan have gebyr ved betaling, men er på samme niveau (eller billigere) som et VISA Dankort.

Persuasion
)