Har du brug for nyt studiegear? Eller vil du gerne have fingrene i den nyeste iPhone? Bliv klogere på hvilket Apple produkt der passer til netop dig!

Ideelle Apple produkter til dit studie

Har du brug for nyt studiegear der skiller sig ud fra mængden? Eller mangler du blot at få fat i den nyeste iPhone? Bliv klogere på hvilket Apple produkt der passer til netop dig!

 

Hvilket Apple produkt passer så bedst til dig?

MacBook
ISIC Apple studierabat macbook

Macbooken er den perfekte computer til dig som er studerende. Du kan selvfølgelig skrive noter, store opgaver, lagre dine billeder og dit skolearbejde. Derudover er MacBooken populær til det kreative og designmæssige univers. Hvis du skal arbejde i Photoshop, InDesign, Illustrator og andre kreative programmer, er MacBooken den perfekte computer for dig.

 

MacBook: Fra 10.395 DKK
MacBook Air: Fra 7.175 DKK
MacBook Pro: Fra 8.837,75 DKK

 

iPad
ISIC DK apple ipad

Hvorfor en iPad? Den er et kamera. Et bibliotek. En biograf. En lærer. En spillekonsol. En forretningspartner. En træner. Den er effektiv og nem at bruge, og så er den jo perfekt at have med sig på farten!

 

iPad Pro: Fra 5.087,50 DKK
iPad Air 2: Fra 3.398,75 DKK
iPad mini 4: Fra 2.878,75 DKK
iPad mini 2: Fra 2.207,50 DKK

 

iPhone
ISIC DK apple studierabat

Derfor kommer du til at elske din iPhone: iPhone har bare et mega lækkert design. Færdig bum. Skærmen har en fantastisk opløsning og foto- og videooptagelser er super flotte (Snapchat og Instagram, get ready!). Den har god musik- og videoafspiller, så du kan få den bedste lyd til din musik når du træner eller er på farten. Du kan hente over 500.000 applikationer i App Store og Color Switche lige så meget du vil. Derudover kan du selvfølgelig ringe og skrive som på enhver anden smartphone.

 

iPhone 6s: Fra 5.799 DKK
iPhone 6: Fra 4.899 DKK
iPhone SE: Fra 3.699 DKK

 

iMac
ISIC DK studierabat apple iMAc

Idéen bag iMac har altid været den samme: at udvikle den ultimative computeroplevelse. Den bedste skærm i kombination med processorer, grafik og lagring med høj ydeevne – alt sammen i et utrolig tyndt kabinet uden samlinger. (Apple)

 

iMac: Fra 8.738,75 DKK

 

Mac Pro
ISIC DK apple studierabat

Igen er ideen her den ultimative computer oplevelse med kreativitet på højt niveau. Du kan med fordel koble Apple Thunderbolt Display (27-inch) til denne computer. Eller enhver anden skærm du ønsker at bruge. (Apple)

 

Mac Pro: Fra 24.298,75 DKK

 

Mac mini
isic dk studierabat apple

Mac minien er et powerhouse til en overkommelig pris. Sæt din egen skærm, mus og dit tastatur til, og så er du klar til at sætte gang i alverdens ting.

 

Mac mini: Fra 4.047,50 DKK

 

 

 

Gå til ISIC Education Store

)